Overslaan en naar de inhoud gaan

Start nutswerken Spermaliestraat (N325) Middelkerke

Start nutswerken Spermaliestraat (N325) Middelkerke

Met de start van de nutswerken op 5 september gaat het Agentschap Wegen en Verkeer de volgende fase van de heraanleg van de Spermaliestraat (N325) in. Tijdens de voorbereidende werken eerder dit voorjaar werden al bomen en afsluitingen verwijderd tussen huisnummer 150 en de Loviestraat. De nutswerken duren vermoedelijk tot begin 2023.

Bij die voorbereidende werken, die van start gingen in november van vorig jaar, sloegen AWV, Aquafin, de gemeente Middelkerke, Farys en de Middenkustpolder de handen in elkaar om de voorbereidende werken uit te voeren voor de herinrichting van de Spermaliestraat en haar zijstraten in Middelkerke.

Omleiding

Nu zijn die werken dus aan een volgende fase toe. Concreet worden vanaf de Karel Jonckheerestraat tot aan de Steenovenstraat nutswerken uitgevoerd, waarbij de Spermaliestraat volledig zal worden afgesloten. De aannemer zal zijn uiterste best doen om tijdens het weekend de Spermaliestraat in beide richtingen vrij te maken voor het verkeer.

Het verkeer (met een tonnagebeperking tot 3,5 ton) zal kunnen omrijden via de Steenovenstraat en Heirweg, dit in beide richtingen. Vrachtwagens en ander zwaar verkeer moeten omrijden via de Fleriskotstraat en de Kalkaartweg.

Meer weten?

                                                                              
Actuele informatie over het project vindt u op wegenenverkeer.be/middelkerke