Overslaan en naar de inhoud gaan

Start nieuwe fase vanaf 2 augustus in Wachtebeke

Start nieuwe fase vanaf 2 augustus in Wachtebeke

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), de gemeente Wachtebeke en Aquafin werken samen aan de herinrichting van de dorpskern van Wachtebeke. Meer veiligheid voor alle weggebruikers en een leefbaar dorpscentrum staan in deze plannen centraal. Op maandag 2 augustus start een nieuwe fase waarbij Dorp tijdelijk wordt afgesloten. Er gelden verschillende omleidingen. De totale heraanleg duurt nog tot het voorjaar van 2022.

Start nieuwe fase vanaf 2 augustus
Op maandag 2 augustus hervat de aannemer de werken, na een periode van het bouwverlof. De werfzone breidt zich nu verder uit naar het kruispunt met Dorp en de zuidelijke rijweg van Dorp tot aan het dr. Jules Persynplein. Daar werkt de aannemer aan de nieuwe riolering en werkt hij ook de Meersstraat verder af. Ook hier komt er een nieuwe rijweg met nieuwe voet- en fietspaden. 

Verkeerssituatie van 2 augustus tot eind augustus

Dorp wordt afgesloten en alle verkeer rijdt om via de Merelstraat, de Groenstraat en Walderdonk/Rechtstro (N449). Fietsers volgen een omleiding via het Jaagpad aan Overledebrug tot Dorp. De bushaltes Persynplein en Meersstraat (bus 73) worden tijdelijk niet bediend. Meer informatie leest u op www.delijn.be.

Alle info over de werken op www.wegenenverkeer.be/Wachtebeke

HERINRICHTING DORPSKERN IN WACHTEBEKE: START NIEUWE FASE OP 2 AUGUSTUS