Overslaan en naar de inhoud gaan

Schilderwerken Sint-Annatunnel: roltrappen rechteroever niet toegankelijk van 13 tot en met 27 februari

Schilderwerken Sint-Annatunnel: roltrappen rechteroever niet toegankelijk van 13 tot en met 27 februari

Van 13 tot en met 27 februari gaan de lopende schilderwerken in de Sint-Annatunnel gepaard met hinder voor de tunnelgebruiker. Dan krijgt het tunnelgedeelte van de roltrappen op rechteroever een nieuwe laag verf. De roltrappen op rechteroever zijn gedurende deze periode niet beschikbaar op weekdagen tussen 08.00 uur en 16.00 uur. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de schilderwerken gebruikmaken van de volledig gerenoveerde liften of de Schelde kruisen via de gratis veerdienst aan Het Steen.

Vorig jaar waren de schilderploegen al in de weer in de tunnelkoker en op linkeroever. Sinds begin deze maand is het de beurt aan de technische lokalen, de luifel van de roltrappen en de galerijen op rechteroever. Voor tunnelgebruikers wordt de grootste hinder verwacht tijdens de periode van maandag 13 tot en met maandag 27 februari. Dan worden de galerijen en de tussenverdieping van de roltrappen op rechteroever in de verf gezet. Gedurende deze periode zijn de roltrappen op rechteroever overdag niet beschikbaar. De werken vinden telkens plaats op weekdagen tussen 08.00 uur en 16.00 uur. Buiten deze werktijden en tijdens de weekends is er geen hinder en blijven de roltrappen draaien.

Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de schilderwerken op rechteroever enkel gebruikmaken van de recent gerenoveerde lift. Andere alternatieven zijn de gratis veerdienst ter hoogte van het Steen en de Kennedyfietstunnel.

Check app fietsverbindingen Schelde

Via de app en website ‘Fietsverbindingen Schelde’ kan iedereen de meest actuele informatie raadplegen over de beschikbaarheid van de Sint-Annatunnel, het Sint-Annaveer en de Kennedyfietstunnel.