Overslaan en naar de inhoud gaan

Plaatselijke herstelling wegdek Merksemsebaan (N120) in Wijnegem

Plaatselijke herstelling wegdek Merksemsebaan (N120) in Wijnegem

Vanaf woensdag 23 augustus voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gedurende maximaal drie dagen een herstelling uit aan het wegdek van de Merksemsebaan (N120) in Wijnegem. De werken situeren zich kort voor het kruispunt met de Industrielaan in de richting van Deurne. Het verkeer passeert plaatselijk via één rijstrook.

Op de Merksemsebaan zijn vier betonplaten kort voor het kruispunt met de Industrielaan in slechte staat. Een herstelling van het wegdek is nodig om de verkeersveiligheid en het rijcomfort te garanderen. Een aannemer zal de beschadigde betonplaten uitbreken en vervangen door een nieuwe asfaltverharding. 

Werken duren maximaal drie dagen

De werken starten op woensdag 23 augustus en zullen maximaal drie dagen in beslag nemen. De verkeershinder blijft tijdens de ingreep beperkt. Gemotoriseerd verkeer richting Deurne kan steeds passeren over één rijstrook. Richting Wijnegem-centrum is er geen hinder. 

Weersgevoelig

De huidige planning van de werken werd opgemaakt onder voorbehoud van gunstige werf- en weersomstandigheden en kan bijgevolg nog wijzigen.