Overslaan en naar de inhoud gaan

Pitch-day 10 maart 2020

Pitch-day 10 maart 2020

Op 10 maart was het Pitch-day. Met een opkomst van 25 deelnemers en 8 pitches van software- en consultancyfirma’s die aan de slag gaan met de implementatie van de OTL, kan er van een geslaagde eerste editie gesproken worden. 

We begonnen het voormiddagprogramma met een presentatie over de laatste evoluties omtrent de OTL. Daarin hadden we het onder meer over het inhoudelijke aspect van de OTL, maar ook over de OTL vs. OSLO, de publicatieomgeving, het OTL-metamodel, bestandsformaten die we willen supporteren en de technische specificaties van data-uitwisseling. Als laatste gaf AWV nog een aantal opportuniteiten aan voor verdere (software)ontwikkeling. 

Tijdens het tweede deel van het voormiddagprogramma kwam Peter Ingels van Autodesk de ontwikkelingen van Civil3D toelichten in het kader van de OTL. Zo gaf hij een inkijk in de volgende country kit voor Civil 3D. In de volgende release van Civil 3D heeft Autodesk gepland om dynamo scripts, tooling i.v.m. beperkt/project OTL, een online handleiding voor OTL conforme Subassemblies en tooling voor input van complexe data types te voorzien.  

‘s Middags stonden er 8 pitches op het programma, waarin verschillende software- en consultancy firma’s hun implementatievoorstellen presenteerden. We hebben hier heel wat van opgestoken en hopen dat jullie verder kunnen met de geleverde input. We wensen jullie alvast  veel succes met de toekomstige ontwikkelingen.

Downloads