Overslaan en naar de inhoud gaan

Pertendonckstraat (N116) in Broechem vannacht onderbroken voor herstellingswerken

Pertendonckstraat (N116) in Broechem vannacht onderbroken voor herstellingswerken

Deze avond en nacht voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingswerken uit op de Pertendonckstraat (N116) in Broechem (Ranst). Vanaf de Kapelstraat tot circa huisnummers 24/41 worden er putdeksels en een verkeersdrempel hersteld. De werken vinden plaats tussen 19.00u en 06.00u. Tijdens deze periode is de Pertendonckstraat onderbroken in beide richtingen en moet het gemotoriseerd verkeer een omleiding volgen.

Herstelling putdeksels en verkeersdrempel

De uitvoering van deze werken is voorzien in de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 oktober (19u – 6u). De werken worden  ’s nachts uitgevoerd om de verkeershinder te beperken. De Pertendonckstraat is vannacht in beide richtingen volledig onderbroken tussen de Kapelstraat en de Broechemsesteenweg. Er geldt een parkeerverbod in de werfzone. Bewoners in de directe omgeving moeten rekening houden met eventuele geluidshinder door de werken.
 

Omleiding in beide richtingen

Doorgaand verkeer volgt in beide richtingen een omleiding via de Broechemsesteenweg en Oostmalsesteenweg/Liersebaan (N14). Verkeer van Lier of Ranst naar Oelegem kan via de Bistweg naar de Oelegemsesteenweg rijden. De Brodderstraat komt uit in de werfzone en zal tijdens de nacht afgesloten zijn van de Pertendonckstraat. Lokaal verkeer volgt een korte omleiding rond de werfzone. Voetgangers en fietsers kunnen langs de werken passeren en hoeven geen omleiding te volgen.