Overslaan en naar de inhoud gaan

OTL v2.11.0 binnenkort in publieke review

OTL v2.11.0 binnenkort in publieke review

Op 15 maart 2024 wordt een kandidaat-standaard met versie 2.11.0-RC1 voor de OTL gepubliceerd op https://wegenenverkeer-test.data.vlaanderen.be/.

Deze versie zal aanpassingen en toevoegingen bevatten,  enkele voorbeelden:

  • Toevoeging van 'hellingshoek’ op Kopmuur ter inventarisatie van afgeschuinde Kopmuur varianten.
  • RechteSteun kreeg een bevestigingsrelatie met ForfaitaireAansluiting ter inventarisatie van de nieuwe generatie installaties van dynamische zone 30 borden.
  • De klassen Wegberm en Baanlichaam werden uit gebruik genomen aangezien ze best vermeden worden en om verwarring in sommige gevallen te vermijden. 
  • Het model Radioheruitzending werd uitgebreid: Signaalfilter en SignaalControleModule kregen een sturing met Netwerkpoort. ZendOntvanger kan worden bevestigd aan Zendmast. Antenne en Antennecoupler kregen een bevestiging met Gebouw. De RHZModules kregen een sturing met AstrdInstallatie. Kast kreeg een Hoortbij naar ASTRIDInstallatie.

Deze en nog andere wijzigingen worden vanaf 15 maart aangeboden voor publieke review. Alle input/feedback is welkom en kan meegenomen worden in een volgende versie van de OTL. Geef uw feedback door via TeamBim@verzendlijst.wegenenverkeer.be.

Voor meer details en info verwijzen we u graag door naar de release notes die bij de publieke review zullen beschikbaar zijn.