Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoudswerken op E34 in Kaprijke vanaf 17 april

Onderhoudswerken op E34 in Kaprijke vanaf 17 april

Op zaterdag 17 april start het Agentschap Wegen en Verkeer met het vernieuwen van het wegdek van de E34/N49 in Kaprijke. Voor een beter wegcomfort herstelt de aannemer het asfalt tussen het kruispunt met de Vaartstraat en de brug Stroomstraat. Het verkeer rijdt over één rijstrook in elke richting en sommige op- en afritten gaan dicht. De werken duren ongeveer twee weken.

Wat houden de werken in?
Er komt nieuw asfalt op de E34/N49 tussen het kruispunt met de Vaartstraat en de brug aan de Stroomstraat over een afstand van 4,5 km. De aannemer werkt in verschillende fasen om de hinder te beperken. De werken starten op 17 april en duren 2 weken. De planning is afhankelijk van het weer.

Fase 1: asfaltherstelling richting Antwerpen (17 april- 24 april)
De aannemer werkt op de rijrichting Antwerpen. Het verkeer rijdt over één rijstrook in elke richting. De afrit N49 naar de Vaartstraat blijft open. Vanuit de Vaartstraat is de N49 niet bereikbaar. Ook het dwarsen van die N49 is niet mogelijk.

Fase 1: asfaltherstelling richting Antwerpen (17 april- 24 april)

Fase 2: asfaltherstelling richting kust (24 april-2 mei)
De aannemer wisselt van kant en werkt op de richting kust. Het verkeer blijft over één rijstrook rijden in elke richting. De oprit Vaarstraat blijft dicht en de afrit richting kust gaat vanaf nu ook dicht. Lokaal verkeer kan via de E34/N49 in Oosthoek afrijden.

Fase 2: asfaltherstelling richting kust (24 april-2 mei)

Omleiding voor de fietsers van 17 april tot 2 mei

Omleiding voor de fietsers van 17 april tot 2 mei