Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoudswerken op de Heirstraat (N485) in Kruibeke

Onderhoudswerken op de Heirstraat (N485) in Kruibeke

N485 - KRUIBEKE

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert onderhoudswerken uit op de Heirstraat (N485) in Kruibeke. De zijkanten van de weg worden versterkt en er wordt een nieuwe toplaag in asfalt aangelegd. De Heirstraat (N485) wordt afgesloten, al het verkeer volgt omleidingen. De werken duren van 11 maart tot en met 29 maart.

Versterken zijkanten en nieuwe toplaag

Beide zijkanten van de weg zullen versterkt worden met betonstroken om afbrokkelingen te voorkomen. Er wordt ook een nieuwe toplaag in asfalt aangelegd. De werfzone loopt van huisnummer 32 tot huisnummer 16. De werken starten op maandag 11 maart en duren volgens de huidige planning tot en met vrijdag 29 maart 2024.

Omleidingen voor al het verkeer

De Heirstraat (N485) wordt afgesloten, enkel plaatselijk verkeer is toegelaten. Voetgangers en fietsers volgen in beide richtingen een omleiding via de Hoogstraat en de Portugezenstraat. Het gemotoriseerd verkeer naar de E17 in de richting van Kruibeke volgt een omleiding via de Kapelstraat (N419). Het gemotoriseerd verkeer naar de E17 in de richting van Temse volgt een omleiding via de Kapelstraat/Krijgsbaan (N419) en de Gewestweg (N16). Verkeer komende van de E17 neemt afslag 15 in Temse en rijdt om via de Gewestweg (N16) en de Kapelstraat/Krijgsbaan (N419). Afslag 15a in Haasdonk is tijdens de werken afgesloten.