Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoudswerken Brugsesteenweg Koolkerke (N374) vanaf 1 september

Onderhoudswerken Brugsesteenweg Koolkerke (N374) vanaf 1 september

Vanaf donderdag 1 september gaat het Agentschap Wegen en Verkeer verder met de onderhoudswerken op de Brugsesteenweg (N374) in Koolkerke, waarbij grote delen van het wegdek een opknapbeurt krijgen. Bij die werken wordt  de bestaande betonverharding vervangen door een asfaltverharding tussen de Kasteeldreef en de verkeersdrempel aan de Warmoezeniersstraat/Gemeneweidestraat. De werken zouden afhankelijk van de weersomstandigheden duren tot half oktober.

De werken maken deel uit van de volgende fase van de grondige onderhoudswerken op de Brugsesteenweg die al sinds mei aan de gang zijn. Tijdens deze werken werd eerder al betonnen wegverharding vervangen door een volledig nieuwe asfaltlaag tussen de verkeersdrempel Warmoezeniersstraat/Gemeneweidestraat en de Fortstraat en werden beschadigde betonplaten tussen de Leenweg en de Kasteeldreef vervangen

Hinder

De verkeersdrempel aan de Warmoezeniersstraat/Gemeneweidestraat blijft tijdens de uitvoering van de werken toegankelijk met uitzondering van het moment wanneer de asfalteringswerken plaatsvinden. Dan wordt de verkeersdrempel kortstondig afgesloten en voorzien van een nieuwe toplaag. De grote omleiding voor het doorgaande verkeer blijft onveranderd, waarbij automobilisten die van en naar Knokke rijden via de Dudzeelse Steenweg moeten.

Meer weten?

                                                   
Actuele informatie over het project vindt u op wegenenverkeer.be/brugge.