Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoudswerken aan wegdek Koning Albertstraat (N1) in Walem

Onderhoudswerken aan wegdek Koning Albertstraat (N1) in Walem

Vanaf 16 augustus start  het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met werken in de Koning Albertstraat (N1) in Walem, Mechelen. De klinkerverharding wordt volledig opgebroken en vervangen door asfalt. De werken duren tot en met woensdag 31 augustus. Gedurende die periode is er geen doorgang mogelijk voor gemotoriseerd verkeer.

De klinkerverharding in de Koning Albertstraat in Walem (Mechelen) is op verschillende plaatsen verzakt en er is sprake van spoorvorming in het wegdek. Om de verkeersveiligheid te garanderen, is een herstelling van het wegdek noodzakelijk.

Rijbaan volledig afgesloten voor auto- en vrachtverkeer

Van 16 tot en met 31 augustus sluit AWV de rijbaan volledig af voor auto- en vrachtverkeer. Gedurende die periode is de Koning Albertstraat tussen de kerkhofstraat en de Muskenstraat (werfzone van ongeveer 100 meter) niet toegankelijk voor autoverkeer. Woningen en winkels zijn dus ook niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer. De omleiding loopt via de E19. Fietsers en voetgangers ondervinden geen hinder van de werken.

Weersgevoelige werken 

De huidige planning van de werken werd opgemaakt onder voorbehoud van gunstige werf- en weersomstandigheden en kan bijgevolg nog wijzigen. De meest actuele info is steeds beschikbaar op www.wegenenverkeer.be/mechelen.