Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe rijweg en fietspaden in asfalt op Beekstraat in Kaprijke en Assenede

Nieuwe rijweg en fietspaden in asfalt op Beekstraat in Kaprijke en Assenede

N436 / KAPRIJKE & ASSENEDE

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert herstellingswerken uit op de Beekstraat (N436) in Kaprijke en Assenede. De rijweg en fietspaden worden vernieuwd in asfalt voor de veiligheid van alle weggebruikers. De Beekstraat (N436) is ter hoogte van de werfzone volledig afgesloten, er zijn omleidingen voorzien voor alle verkeer. De werken lopen van 28 oktober tot 18 november 2024.

Nieuwe rijweg en fietspaden

De rijweg en fietspaden van de Beekstraat (N436) zijn aan vernieuwing toe. De verzakkingen worden hersteld, de weg en fietspaden worden opnieuw aangelegd in asfalt. Zo wordt het veiliger voor alle weggebruikers. De werfzone begint aan het kruispunt met de Beekstraat (N436) en de Vaartstraat (N456) in Kaprijke en loopt tot aan huisnummer 49a. De werken starten op maandag 28 oktober en duren volgens de huidige planning tot en met maandag 18 november 2024.

Beekstraat afgesloten

De Beekstraat (N436) is ter hoogte van de werfzone volledig afgesloten. Fietsers, bromfietsers en speedpedelecs volgen in beide richtingen een omleiding via de oude spoorwegbedding, de Hogevorstwegel en de Eendrachtstraat. Bussen van De Lijn volgen ook een omleiding. Meer info is te vinden op de site van De Lijn: https://www.delijn.be/nl/routeplanner/. Het gemotoriseerd verkeer volgt in beide richtingen een omleiding via de Vaartstraat (N456), de E34, de Hazelarenhoek en de Kraaigemstraat. Er kan niet geparkeerd worden in de werfzone.