Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe laag asfalt voor de Leuvensesteenweg (N26) in Kampenhout en opfrisbeurt markering carpoolparking

Nieuwe laag asfalt voor de Leuvensesteenweg (N26) in Kampenhout en opfrisbeurt markering carpoolparking

Leuvensesteenweg en zijstraten enkel ‘s nachts volledig afgesloten

Om de werken vlot te laten verlopen wordt de Leuvensesteenweg en alle aansluitende zijstraten uit de ventwegen voor alle verkeer tussen 20u 's avonds en 6u 's ochtends volledig afgesloten. Ook de Vekestraat ter hoogte van de ovonde wordt afgesloten aan beide kanten van de Leuvensesteenweg. Aan omwonenden en handelszaken wordt vriendelijk gevraagd om hun wagen tegen woensdagavond 26 oktober buiten de werfzone verderop te parkeren, indien ze nog willen uitrijden. Het verkeer vanuit het industrieterrein/ of de ventweg kan ter hoogte van bedrijven Essers en Pearle Opticiens nog de N26 richting Mechelen blijven uitrijden. Overdag zullen de steenweg en de zijstraten opengesteld worden voor alle verkeer. 

Opfrisbeurt voor carpoolparking en zijstraat Leuvensesteenweg

De carpoolparking van Kampenhout krijgt nieuwe markeringen en de aansluitende zijstraat ‘Leuvensesteenweg’ krijgt ook een nieuwe laag asfalt. Opgelet! Tijdens de markeringswerken aan de carpoolparking zal deze overdag en ‘s nachts afgesloten blijven.

Algemene hinder

  • Voetgangers en fietsers kunnen zich tijdens de werken wel blijven verplaatsen langs de werfzone, maar mogen de rijweg ook niet kruisen tijdens of vlak na de asfalteringswerken.
  • Het openbaar vervoer kan hinder ondervinden op de buslijnen 285 en 686. 
  • Doorgaand en zwaar verkeer volgen een tijdelijke omleiding tussen Mechelen en Leuven, en tussen Haacht en Boortmeerbeek.

Meer info over de hinder binnen beide werfzones via www.wegenenverkeer.be/kampenhout