Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe fietspaden langs N465 in Melle

Nieuwe fietspaden langs N465 in Melle

Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 1 maart met de heraanleg van de fietspaden op Geraardsbergsesteenweg (N465) tussen het Gontrode-station en de Potaardestraat in Melle. Voor de veiligheid van de fietsers worden de fietspaden verbreed en grotendeels vrijliggend. De steenweg gaat volledig dicht en alle verkeer zal omrijden. De werken zullen ongeveer 3 maanden duren.

Heraanleg fietspaden langs N465 
De aannemer vernieuwt de fietspaden op Geraardsbergsesteenweg (N465) vanaf Gontrode-station tot net voorbij de aansluiting met de Potaardestraat in Melle. De werfzone is ongeveer 400 meter lang. Voor een beter wegcomfort en meer veiligheid komen er langs beide zijden van de gewestweg nieuwe fietspaden. Aan de kant richting Oosterzele komt er nieuw stuk vrijliggend fietspad. De werken starten op 1 maart en duren tot de zomer. 

Hoe rijdt het verkeer?
De Geraardsbergsesteenweg (N465) gaat volledig dicht tussen het Gontrode-station en de Potaardestraat. Het gemotoriseerd verkeer rijdt in beide richtingen om via de Scheldeweg, de Burgemeester Van Gansberghelaan, de Landskoutersesteenweg, de Lembergestraat en de Aalmoezenijestraat.
Fietsers rijden in de beide richtingen om via de Watermolenstraat, de Proefhoevestraat, de Sint-Bavostraat, de Bosstraat, de Schoolstraat, het Sint-Bavoplein, de Kerkstraat en de Sint-Lievenstraat. Ook het openbaar vervoer volgt een omleiding. 

Nieuwe fietspaden langs N465 in Melle

Weersafhankelijk
Opgelet: asfalteringswerken zijn sterk weersafhankelijk. De voorgestelde planning kan dus nog wijzigen onder invloed van de weersomstandigheden.

Meer info over deze werken op www.wegenenverkeer.be/Melle