Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe dwarsduiker onder Beekstraat (N436) in Kaprijke

Nieuwe dwarsduiker onder Beekstraat (N436) in Kaprijke

N436 - KAPRIJKE

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt de dwarsduiker onder de Beekstraat (N436) in Kaprijke. De dwarsduiker wordt groter om overstromingen in de toekomst te vermijden. De Beekstraat (N436) wordt volledig afgesloten ter hoogte van de werfzone, het verkeer volgt een omleiding. De werken duren van 27 mei tot 7 juni.

Nieuwe dwarsduiker

Tijdens de afgelopen periode met overtollige regen is vastgesteld dat de dwarsduiker onder de Beekstraat (N436) niet groot genoeg is, waardoor het water over de gewestweg stroomde. Om dit in de toekomst te vermijden wordt de dwarsduiker vernieuwd en groter gemaakt. De werfzone bevindt zich ongeveer tussen huisnummers 8 en 10. De werken starten op maandag 27 mei en duren volgens de huidige planning tot en met vrijdag 7 juni 2024.

Beekstraat afgesloten

De Beekstraat (N436) wordt volledig afgesloten ter hoogte van de werfzone. Fietsers volgen in beide richtingen een omleiding via de Vaartstraat, Plein, de Vrouwstraat en de Wauterstraat. Het gemotoriseerd verkeer volgt in beide richtingen een omleiding via Vaartstraat, Plein, de Vrouwstraat, de Wauterstraat, de Beekstraat/Assenedestraat/Haantjen (N436), de Papendreef, de Lunterstraat, de Hendekenstraat (N458) en Oosthoek om zo weer de E34 op te rijden.