Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe afdelingshoofden & verhuis naar nieuw kantoorgebouw in Brussel

Nieuwe afdelingshoofden & verhuis naar nieuw kantoorgebouw in Brussel

Begin 2024 kreeg AWV een nieuw organogram met nieuwe afdelingen. Die reorganisatie kwam er naar aanleiding van onze nieuwe missie en visie, waarbij we nog meer de klemtoon leggen op het verhogen van de verkeersveiligheid.

Onze uitvoerende afdelingen - dat zijn de territoriale afdelingen in de provincies en het Vlaams Verkeerscentrum - worden in de nieuwe structuur geflankeerd door sterke strategisch-inhoudelijke en ondersteunende diensten. Zo kunnen onze afdelingen in de provincies focussen op een efficiƫnte uitvoering van onze vele projecten op het terrein.

Recent kwamen ook nieuwe mensen aan de leiding van drie afdelingen. Bij Wegen Antwerpen is dat Niels Groenen, bij de afdeling Strategie & Beleid Katleen Loos en bij het Vlaams Verkeerscentrum is dat Sven Geerts.

Met deze nieuwe structuur start ook een nieuw hoofdstuk waarin samenwerking met onze partners essentieel blijft. De uitdagingen op het vlak van verkeersveiligheid, het wegwerken van de onderhoudsachterstand en de transitie naar een duurzaam en digitaal wegbeheer zijn immers groot. 

Marie-Elizabeth Belpairegebouw in Brussel

Meer weten over hoe ons agentschap georganiseerd is? Lees hier alle details