Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw wegdek op Steenweg (N493) in Brakel

Nieuw wegdek op Steenweg (N493) in Brakel

N493 / BRAKEL

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt een deel van het wegdek op de Steenweg (N493) in Brakel. Het beschadigde asfalt wordt hersteld voor de veiligheid en het comfort van alle weggebruikers. De gewestweg wordt ter hoogte van de werfzone volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De werken worden uitgevoerd van 14 tot en met 18 oktober.

Nieuw wegdek in asfalt

Een deel van het wegdek op de Steenweg (N493) is aan vernieuwing toe. Het beschadigde asfalt wordt hersteld voor de veiligheid en het comfort van alle weggebruikers. De werfzone loopt vanaf huisnummer 24 tot over Rameiveld. De werken starten op maandag 14 oktober en duren volgens de huidige planning tot en met vrijdag 18 oktober 2024.

Steenweg afgesloten

Voetgangers en fietsers kunnen de werfzone steeds passeren, er wordt niet gewerkt op de voet- en fietspaden. De Steenweg (N493) wordt ter hoogte van de werfzone volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Bussen van De Lijn en personenwagens volgen een omleiding naargelang hun bestemming. Zwaar verkeer volgt een omleiding via de Astridlaan/Gentse Steenweg (N42), Brambroek/Steenweg/Brusselsestraat (N8) en de Rondweg (N8c).