Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw wegdek op en rond rotonde Hoogveld in Dendermonde

Nieuw wegdek op en rond rotonde Hoogveld in Dendermonde

N17 - DENDERMONDE

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert herstellingswerken uit aan het wegdek op en rond rotonde Hoogveld op de Mechelsesteenweg (N17) in Dendermonde. De rotonde wordt volledig afgesloten, gemotoriseerd verkeer volgt in beide richtingen een omleiding. De werken duren van 12 juni tot en met 16 juni.

Nieuw wegdek in asfalt

Er zijn beschadigingen vastgesteld in het wegdek op en rond de rotonde Hoogveld in Dendermonde. Deze beschadigingen worden hersteld door nieuw asfalt voor de veiligheid van de weggebruikers. De werken starten op woensdag 12 juni en duren volgens de huidige planning tot en met zondag 16 juni 2024.

Rotonde afgesloten

De rotonde wordt tijdens de werken volledig afgesloten. Voetgangers en fietsers zullen wel steeds kunnen passeren via een beveiligde doorgang. Bussen van De Lijn kunnen door de afsluiting vier haltes niet bedienen, meer info is te vinden op deĀ site van De Lijn. Het gemotoriseerd verkeerĀ volgt in beide richtingen een omleiding via de Rijksweg (N41), Vlassenhout, Hoogveld, de Mandekensstraat en zo naar de Provinciale Baan (N17).