Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw asfalt op rotonde 's Gravenstraat (N437) in Nazareth vanaf 4 oktober

Nieuw asfalt op rotonde 's Gravenstraat (N437) in Nazareth vanaf 4 oktober

Op maandag 4 oktober start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met asfalteringswerken op de rotonde van de 's Gravenstraat (N437) in Nazareth. Voor de veiligheid van de weggebruikers wordt het asfalt van het wegdek en de aanliggende fietspaden vernieuwd. Het verkeer op de 's Gravenstraat (N437) wordt beurtelings geregeld met tijdelijke verkeerslichten. De werken duren twee weken.

Nieuw asfalt 
Op de rotonde aan de 's Gravenstraat (N437) in Nazareth wordt het wegdek met de aanliggende fietspaden volledig vernieuwd. Er komt een nieuwe onderlaag en toplaag in asfalt. De werken starten op maandag 4 oktober en duren tot en met 15 oktober.  Asfaltwerken zijn wel sterk weersafhankelijk dus de planning kan nog wijzigen.

Hoe rijdt het verkeer?
Tijdens de volledige duur van de werken zal alle verkeer op de s’ Gravenstraat (N437) in beide richtingen de rotonde kunnen oprijden. Het verkeer wordt beurtelings geregeld met tijdelijke verkeerslichten.

Tijdens de eerste fase wordt de Drapstraat afgesloten van de rotonde en wordt het verkeer omgeleid via de Oudenaardseheerweg, de Groenstraat, de Steinstraat en de 's Gravenstraat. Deze fase duurt ongeveer één week.

Tijdens de tweede fase, die ook één week duurt, wordt de Deinzestraat afgesloten van de rotonde en rijdt alle verkeer om via de Nieuwstraat en de 's Gravenstraat.

Tijdens de markeringswerken worden de Drapstraat en de Deinzestraat tegelijk afgesloten en zijn de beide omleidingen van toepassing. Deze fase duurt maximaal twee dagen.
Ook het openbaar vervoer zal omgeleid worden, meer info op de webpagina van De Lijn. 

Alle info op www.wegenenverkeer.be/Nazareth