Overslaan en naar de inhoud gaan

N75 Genk - nachtelijke vernieuwing aansluiting Tennislaan - Vennestraat

N75 Genk - nachtelijke vernieuwing aansluiting Tennislaan - Vennestraat

Het Agentschap Wegen en Verkeer zal tijdens de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 september het wegdek van de Vennestraat vernieuwen tussen de rotonde op de Europalaan - Hasseltweg en het begin van de Tennislaan. Ook de fietsoversteekplaats in de bocht wordt meteen mee aangepakt.

De aannemer zal de huidige toplaag affrezen en die vervolgens in asfalt heraanleggen. De volgende dag worden de nieuwe markeringen aangebracht. Deze vernieuwingen zorgen voor een verhoogde verkeersveiligheid en meer rijcomfort voor de weggebruiker.

Minderhinder-maatregelen: aansluiting rotonde afgesloten tijdens nachtwerk
Om de verkeershinder te beperken zal de aannemer enkel werken tussen 20.00 uur en 06.00 uur. Hierdoor blijft de hinder voor de omliggende handelszaken ook zo beperkt mogelijk. 

De Vennestraat en Tennislaan worden tijdens deze werken volledig afgesloten t.h.v. de rotonde. Deze straten blijven  bereikbaar via een lokale omleiding. 

Fietsers en voetgangers kunnen steeds langs de werfzone. De fietsoversteek t.h.v. de inrit van de parking van de handelszone blijft steeds beschikbaar. 

N75 Genk - nachtelijke vernieuwing aansluiting Tennislaan - Vennestraat

Weersgevoelig
Opgelet: deze werken zijn steeds erg weersgevoelig. Bij regenweer kan de huidige planning nog wijzigen.