Overslaan en naar de inhoud gaan

N16 over A12 in Willebroek donderdagnacht afgesloten

N16 over A12 in Willebroek donderdagnacht afgesloten

Tijdens de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 april voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingswerken uit op de Rijksweg (N16) ter hoogte van het op- en afrittencomplex Breendonk (7). De oprit van de A12 richting Antwerpen komende van Puurs-Sint-Amands en de N16 richting Willebroek-centrum, worden dan afgesloten. Het verkeer zal een omleiding moeten volgen. Ook komende van Willebroek richting de N16 voorziet AWV een omleiding.

Het asfalt van de Rijksweg is plaatselijk aan herstelling toe. De beschadigde zone situeert zich ter hoogte van het complex Breendonk, net voor de oprit naar de A12 richting Antwerpen. AWV zal het wegdek herstellen tijdens de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 april, tussen 21.00 uur en 06.00 uur. Tijdens deze periode is de oprit richting Antwerpen komende van Puurs en de rijstrook van de N16 richting Willebroek afgesloten en wordt het verkeer omgeleid via het complex Willebroek-Zuid (6). Ook in de andere richting, komende van Willebroek richting Puurs-Sint-Amands, is de N16 afgesloten. Richting Puurs-Sint-Amands rijdt het verkeer om langs Willebroek-Noord.

Weersgevoelig

De huidige planning van de werken werd opgemaakt onder voorbehoud van gunstige werf- en weersomstandigheden en kan bijgevolg nog wijzigen. De meest actuele info is steeds beschikbaar op www.wegenenverkeer.be/willebroek.