Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer comfort door nieuw asfalt op Nieuwe Baan (N70) in Sint-Niklaas

Meer comfort door nieuw asfalt op Nieuwe Baan (N70) in Sint-Niklaas

Vanaf maandag 9 augustus voert het Agentschap Wegen en Verkeer werken uit op de Nieuwe Baan (N70) in Belsele (Sint-Niklaas). Voor een beter wegcomfort en meer veiligheid vernieuwt de aannemer de rijstroken en de fietspaden in asfalt. Dit  vanaf het kruispunt met Belseledorp tot en met het kruispunt met Bergdreef. De werken zullen normaal gezien 1 week duren maar zijn wel sterk weersafhankelijk.

Nieuw wegdek
Voor een beter wegcomfort en de veiligheid wordt het wegdek van de Nieuwe Baan (N70) vernieuwd. Vanaf maandag 9 augustus gaat de aannemer de weg volledig opbreken en een nieuw wegdek in asfalt aanleggen. Ook de fietspaden krijgen een nieuwe asfaltlaag. Hij werkt vanaf het kruispunt Belseledorp-Nieuwe Baan (N70) tot aan het kruispunt met de Bergdreef. De werken gebeuren in 3 verschillende fasen en duren tot 13 augustus.  

Verkeerssituatie
Het verkeer op de N70 kan in beide richtingen langs de werfzone rijden via versmalde rijstroken. Het verkeer van en naar de N70 zal lokaal omgeleid worden. Fietsers kunnen langs de werfzone passeren.

Alle info op www.wegenenverkeer.be/Sint-Niklaas