Overslaan en naar de inhoud gaan

Maandag 28 tot woensdag 30 juni werken Tieltsestraat in centrum Koolskamp

Maandag 28 tot woensdag 30 juni werken Tieltsestraat in centrum Koolskamp

Wegen en Verkeer werkt vanaf maandag 28 juni tot woensdag 30 juni op de Tieltsestraat (N35) in het centrum van Koolskamp. Tussen de Oude Ardooiestraat en de Sint-Maartensveldstraat krijgt de gewestweg een nieuwe asfaltlaag en markeringen. Tijdens de werken wordt de werfzone afgesloten voor doorgaand verkeer, er loopt een omleiding langs de E403.

Nieuwe asfaltlaag

De Tieltsestraat in het centrum van Koolskamp krijgt een opknapbeurt. Over een afstand van zo’n 700 meter - tussen de Oude Ardooiestraat en de Sint-Maartensveldstraat - wordt de bestaande asfaltlaag vervangen door een nieuwe wegverharding. 



Omleiding in beide richtingen 

Van maandag 28 juni tot woensdag 30 juni kan doorgaand verkeer tussen Pittem en Lichtervelde niet door het centrum van Koolskamp. Er wordt een omleiding aangeduid via de Brugsesteenweg (N50), Pittemsestraat (N37) en de op- en afritten van de E403. Lokaal verkeer blijft wel bijna altijd mogelijk. Enkel wanneer de nieuwe asfaltlaag moet drogen aan het eind van de werken, zijn de woningen in de afgesloten zone gedurende enkele uren niet bereikbaar met de wagen.



De laatste informatie over het project vindt u op www.wegenenverkeer.be/ardooie