Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste fase heraanleg R4 tussen Merelbeke en Melle vanaf 3 april

Laatste fase heraanleg R4 tussen Merelbeke en Melle vanaf 3 april

Op vrijdagochtend 3 april gaat de laatste fase in van de asfaltwerken op de R4 tussen Merelbeke en Melle. De werfzone breidt uit, waardoor de aansluiting naar de R4-Binnenring richting Eeklo voor wie uit Gent-Zeehaven komt, bijkomend dichtgaat. Deze fase zal extra hinder met zich meebrengen aangezien de R4-binnenring tot 10 april niet bereikbaar is. De R4 tussen Merelbeke en Melle richting Gent-Zeehaven/Zelzate blijft ondertussen ook afgesloten. Het einde van alle werken is voorzien op 17 april. Het Agentschap Wegen en Verkeer is tevreden dat deze werken kunnen plaatsvinden op een moment dat er een pak minder verkeer op de weg is. 

Werfzone breidt uit vanaf 3 april

Werfzone

Op vrijdagochtend 3 april (6u) breidt de werfzone (blauwe zone) uit en wordt er ook gewerkt op R4-Binnenring (richting Eeklo) vanaf de afrit Merelbeke (van de R4 richting Gent-Zeehaven) tot de brug van de Fraterstraat. Hierdoor is ook de afrit Merelbeke (naar de R4-Binnenring) dicht voor wie uit Gent-Zeehaven komt. We proberen deze extra hinder zo kort mogelijk te houden door deze extra werfzone af te ronden op 10 april. 

Bijkomende omleiding van 3 april tot 10 april 2020
De aansluiting naar de R4-Binnenring (richting Eeklo) gaat vanaf nu ook dicht. Het verkeer vanuit Gent-Zeehaven naar de R4 richting Eeklo rijdt om via de E40, de E17 (afrit UZ) en de R4.

Gent

Lopende omleidingen blijven in voege tot 17 april
De werken op de R4 tussen Merelbeke en Melle lopen nog tot 17 april. Alle omleidingen die sinds het begin van de werken in voege zijn, blijven dat tot 17 april. 

Voor meer info en alle omleidingsplannen, surf naar www.wegenenverkeer.be/Merelbeke