Overslaan en naar de inhoud gaan

Kruispunt Boomsesteenweg (N177) met Cleydaellaan en Kontichsesteenweg zondag gedeeltelijk afgesloten

Kruispunt Boomsesteenweg (N177) met Cleydaellaan en Kontichsesteenweg zondag gedeeltelijk afgesloten

Op zondag 28 mei voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit aan de verkeerslichten op het kruispunt van de Boomsesteenweg (N177) met de Cleydaellaan en de Kontichsesteenweg in Aartselaar. De N177/A12 kruisen is dan tijdelijk niet mogelijk vanuit de zijstraten. Doorgaand verkeer op de Boomsesteenweg blijft mogelijk over één rijstrook. Voor het verkeer op de A12 is er geen hinder.

Komende zondag vervangt AWV de ledlampen van de verkeerslichten op het kruispunt van de Boomsesteenweg met de Cleydaellaan en de Kontichsesteenweg. Deze lampen zijn einde levensduur en maken plaats voor nieuwe ledverlichting. De verkeerslichten op het kruispunt worden daarvoor tijdelijk uitgeschakeld, van 07.00 tot 16.00 uur.

Boomsesteenweg dwarsen niet mogelijk

Tijdens de werken kan het verkeer de Boomsesteenweg niet oversteken vanuit de Cleydaellaan en de Kontichsesteenweg. Verkeer vanuit de zijstraten moet aan het kruispunt met de Boomsesteenweg verplicht rechtsaf slaan. Verkeer dat het kruispunt wil oversteken, volgt een omleiding via nabijgelegen kruispunten op de N177. Wie vanuit de Cleydaellaan komt, rijdt via de N177 richting Brussel en keert aan het kruispunt met de Helststraat. Verkeer komende van de Kontichsesteenweg draait de Boomsesteenweg op richting Antwerpen om vervolgens te keren ter hoogte van het kruispunt met de Krijgslaan (N106)/Moerelei. Ook fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werken het kruispunt niet oversteken. Zij kunnen dit doen via het kruispunt met de Guido Gezellestraat en de Helststraat.

Doorgaand verkeer op de Boomsesteenweg blijft mogelijk over één rijstrook. Er geldt een snelheidsbeperking van 30 km per uur.

Meer info

De meest actuele info is steeds beschikbaar via de website www.wegenenverkeer.be/aartselaar.