Overslaan en naar de inhoud gaan

Kloosterstraat (N114) in Ekeren tijdens herfstvakantie afgesloten voor vernieuwing wegdek

Kloosterstraat (N114) in Ekeren tijdens herfstvakantie afgesloten voor vernieuwing wegdek

Vanaf maandag 30 oktober voert een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit aan het wegdek van de Kloosterstraat (N114) in Ekeren. De werken duren een week en vinden plaats in de herfstvakantie om de hinder te beperken. Tijdens de werken is de Kloosterstraat volledig afgesloten.

Het wegdek van de Kloosterstraat is versleten en aan vernieuwing toe. Daarom vernieuwt AWV het asfalt van de rijweg in beide richtingen. De werfzone situeert zich tussen het kruispunt met de Leugenberg en het kruispunt met de Bilderdijkstraat/Boerendijk. De werken starten vanaf maandag 30 oktober en duren, onder voorbehoud van de weersomstandigheden, tot en met vrijdag 3 november 2023.

Kloosterstraat dicht, gemotoriseerd verkeer rijdt om langs A12

De Kloosterstraat is tijdens de werken volledig afgesloten tussen het kruispunt met de Leugenberg en het kruispunt met de Bilderdijkstraat/Boerendijk. Gemotoriseerd verkeer volgt in beide richtingen een omleiding via de A12, Noorderlaan (N180) en de Ekersesteenweg (N114). Fietsers volgen in beide richtingen een lokale omleiding via Klein Heiken, Puihoek/Schriek, Driehoekstraat en Boerendijk.

Weersgevoelig

Bij ongunstige weersomstandigheden bestaat de kans dat de huidige planning wijzigt. De meest actuele info is steeds beschikbaar op www.wegenenverkeer.be/antwerpen.