Overslaan en naar de inhoud gaan

Kapelsestraat (N11) in Kapellen drie dagen onderbroken voor vernieuwing wegdek

Kapelsestraat (N11) in Kapellen drie dagen onderbroken voor vernieuwing wegdek

Volgende week voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gedurende drie dagen onderhoudswerken uit aan het wegdek van de Kapelsestraat (N11) in Kapellen. Tussen de kruispunten met de Kalmthoutsesteenweg (N122) en de Bloemenlei wordt de rijbaan vernieuwd. Tijdens de werken is de Kapelsestraat volledig afgesloten en moet het verkeer omrijden langs Stabroek.

Vernieuwing wegdek
Het wegdek van de Kapelsestraat is versleten en aan een grondige onderhoudsbeurt toe. Daarom wordt de toplaag asfalt van de rijbaan vernieuwd tussen het kruispunt met de Kalmthoutsesteenweg en het kruispunt met de Bloemenlei. De werken vinden plaats op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 april 2020.
 
Omleiding via Stabroek, fietsers kunnen passeren
Tijdens de werken is de Kapelsestraat volledig afgesloten ter hoogte van de werfzone. Doorgaand verkeer wordt in beide richtingen reeds omgeleid vanaf het centrum van Kapellen en vanaf het kruispunt van de Ertbrandstraat (N11) met Driehoek/Klinkaardstraat (N111). De omleiding loopt langs Stabroek via de Hoevensebaan/Molenstraat, Hoge Weg/Grote Molenweg en Hoogeind/Driehoek (N111). Het kruispunt van de Kapelsestraat met de Kalmthoutsesteenweg en de Starrenhoflaan blijft steeds open. Aan de fietspaden wordt niet gewerkt, fietsers beschikken dus altijd over doorgang.

Kapelsestraat (N11)

Aannemer volgt veiligheidsvoorschriften
De aannemer zorgt ervoor dat maatregelen rond hygiëne en social distancing gerespecteerd worden zodat de werknemers in veilige omstandigheden kunnen werken.

Weersgevoelig
Asfalteringswerken zijn steeds erg weersgevoelig. Bij regenweer kan de huidige planning nog wijzigen. De meest actuele info is steeds beschikbaar op www.wegenenverkeer.be/kapellen.

Op het beeldmateriaal dat u samen met dit bericht bezorgd wordt, is copyright van toepassing. Het Agentschap Wegen en Verkeer vraagt met aandrang om bij publicatie van dit beeldmateriaal op online en offline media '© AWV' te vermelden als bijschrift bij het beeldmateriaal.