Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken wegdek A18 afrit Middelkerke op 16 februari

Herstellingswerken wegdek A18 afrit Middelkerke op 16 februari

Op donderdag 16 februari voert het Agentschap Wegen en Verkeer herstellingswerken uit aan het wegdek op de A18 in de richting van Jabbeke. Het rechterrijvak en de oprijstrook zijn er door veelvuldig gebruik ernstig beschadigd. Tijdens de werken zal de toplaag worden vernieuwd en worden wegmarkeringen opnieuw aangebracht. De werken duren in normale weersomstandigheden één werkdag.

Het wegdek dat aan herstelling toe is, is het rechterrijvak net voor de afrit Middelkerke (E40) en de oprijstrook van de A18 richting Jabbeke, over een afstand van ongeveer één kilometer. De werken vatten aan op donderdag 16 februari om 6u in de ochtend en zijn in normale omstandigheden achter de rug tegen de avondspits, rond 17u. De herstellingswerken gaan enkel door in gunstige weersomstandigheden: bij regen of sneeuw worden de werken automatisch uitgesteld.

Omleiding

Gedurende één werkdag zal het verkeer dat vanuit Middelkerke komt met bestemming Gistel worden omgeleid via de N358. Het verkeer dat uit de richting van Nieuwpoort en Diksmuide komt, zal naar Gistel worden omgeleid via de N367.

Meer weten?

Actuele informatie over het project vindt u op wegenenverkeer.be/middelkerke.