Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken op rechter rijvak A11 in Brugge

Herstellingswerken op rechter rijvak A11 in Brugge

Het Agentschap Wegen en Verkeer zal vanaf maandag 19 juni herstellingswerken uitvoeren op het rechterrijvak van de A11, in de richting van Brugge. Het verkeer zal tijdens de werken steeds kunnen doorrijden op het linkerrijvak. De werkzaamheden duren in normale omstandigheden tot woensdag 21 juni.

Snelheidsbeperking

De werken vinden plaats op het rechterrijvak van de A11 ter hoogte van het Boudewijnkanaal in de richting van Brugge. Dit over een afstand van zo’n anderhalve kilometer, tot net voorbij de afrit richting N31 (Zeebrugge). Het wegdek zal er worden opgebroken en opnieuw in asfalt worden aangelegd. Ook ter hoogte van de afrit richting N31 (Zeebrugge) wordt er gewerkt aan het rechterrijvak, al zal het verkeer tijdens de werken wel steeds deze afrit kunnen blijven gebruiken. Tijdens de werken zal een snelheidsbeperking gelden van 50 km/u.

Twee werkdagen

De werken duren, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden, twee werkdagen. Op maandag 19 juni wordt om 3u ’s nachts gestart met de installatie van de werfsignalisatie die het verkeer over de wegenwerken moet inlichten. Daarbij zal het verkeer steeds kunnen doorrijden op het linkerrijvak van de A11, maar dus aan verminderde snelheid. De eigenlijke werken starten twee uur later. De weg zal opnieuw worden vrijgemaakt voor het verkeer tegen woensdag 21 juni, eveneens vanaf 5u.

Meer weten?

Actuele informatie over het project vindt u op wegenenverkeer.be/brugge.