Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken op R4 in Oostakker vanaf 13 september

Herstellingswerken op R4 in Oostakker vanaf 13 september

Vandaag,op maandag 13 september start het Agentschap Wegen en Verkeer met herstellingswerken op de J. F. Kennedylaan (R4) in Oostakker. De aannemer werkt op twee verschillende locaties in de rijrichting Gent. Het verkeer op de R4 rijdt aan de werfzone over één rijstrook. Voor de veiligheid geldt er een snelheidsbeperking van 50 km/u. De werken zullen bij goede weersomstandigheden tot begin oktober duren.

Herstellingswerken R4 op twee locaties
Het betonnen wegdek van de J.F. Kennedylaan (R4) richting Gent, ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Oostakker wordt hersteld. De aannemer vernieuwt enkele betonplaten en ook de voegen. Ook ter hoogte van de Skaldenbrug richting Gent wordt het beton hersteld en de aansluiting van het asfalt op de pechstrook. De werken duren tot begin oktober.

Hoe rijdt het verkeer?
Het verkeer op de J.F.Kennedylaan (R4) richting Gent rijdt langs de beide werfzones over één rijstrook in plaats van twee. Het op- en afrittencomplex blijft open. De andere rijrichting beschikt over de twee rijstroken en ondervindt geen hinder.

Veilige werf
Voor de veiligheid van de wegarbeiders en de weggebruikers wordt er een snelheidsbeperking van 50km/u ingesteld.