Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken op R4-Buitenring aan op- en afrit N60 in Gent

Herstellingswerken op R4-Buitenring aan op- en afrit N60 in Gent

Vanaf maandag 9 november werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op de R4 in Gent. De aannemer voert herstellingswerken uit op de R4-Buitenring aan de afrit naar N60 richting Oudenaarde en de oprit richting R4 Merelbeke. Voor de veiligheid gaat de op- en afrit dicht en moet het verkeer omrijden. De werken zullen bij goede weersomstandigheden 7 dagen duren. 

Herstellingswerken R4 aan afrit naar N60
De aannemer vernieuwt het asfalt van op- en afrit van de R4-Buitenring naar de Oudenaardsesteenweg (N60) in Zwijnaarde. Tegelijk worden de bermen ook aangepakt. De werken starten op maandag 9 november en duren tot en met maandag 16 november.

Hoe rijdt het verkeer?
De afrit van de R4-Buitenring naar de N60 richting Oudenaarde gaat dicht. Het verkeer neemt de volgende afrit naar Heerweg-Noord (autokeuring) en rijdt over de ringvaart naar de R4-Binnenring richting Zelzate en kan zo naar de N60. De afrit op de N60 naar de R4-Buitenring gaat dicht. Het verkeer rijdt door tot aan de ovonde (Technologiepark) in Zwijnaarde en keert daar en neemt de oprit naar R4-Binnenring en rijdt via de afrit Sint-Denijs-Westrem (B402) naar de R4-Buitenring.  Fietsers kunnen de werfzone passeren.

1 WEEK HERSTELLINGSWERKEN OP R4-BUITENRING AAN OP- EN AFRIT N60 IN GENT