Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken op R4-Binnenring in Gent vanaf 18 september

Herstellingswerken op R4-Binnenring in Gent vanaf 18 september

Op vrijdag 18 september vanaf 9u werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op de R4-Binnenring in Gent.  De aannemer voert herstellingswerken uit op de R4 richting Zelzate. Alle verkeer kan gebruik maken van de parallelweg langs de R4. Alle op- en afritten blijven open. Op maandagochtend 21 september, voor de ochtendspits is de R4 terug open voor het verkeer. Bij slecht weer kunnen de werken opschuiven naar het weekend erop. 

Herstellingswerken R4-Binnenring ter hoogte aan afrit naar N466 (Blaarmeersen) 
Op de R4-Binnenring ter hoogte aan de afrit naar de Drongensesteenweg (N466) richting Gent is het wegdek beschadigd. Het wegdek wordt plaatselijk over de ganse breedte opgebroken en hersteld. Daarna heeft het beton een twee-tal dagen nodig om uit te harden en is er geen activiteit op de werf. De werken starten op vrijdag 18 september om 9u, na de ochtendspits en duren tot en met maandagochtend 21 september om 6u.

Hoe rijdt het verkeer?
De R4-Binnenring richting Zelzate gaat volledig dicht. Het verkeer neemt de afrit naar de N466 richting Gent/Blaarmeersen en rijdt langs de R4 op de parallelweg over één rijstrook. De fietsers op de R4 kunnen de werfzone passeren.

Minder hinder
De aannemer werkt in het weekend. Hij werkt met snel uithardende beton om de uitvoeringstermijn zo kort mogelijk te houden.