Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken op R4 aan afrit naar N466 in Gent

Herstellingswerken op R4 aan afrit naar N466 in Gent

Vanaf maandag 6 juli werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op de R4-Buitenring in Gent.  De aannemer voert herstellingswerken uit op de R4 richting Gent aan de afrit naar de Deinsesteenweg(N466) richting Drongen. Voor de veiligheid gaat de afrit naar de N466 richting Drongen dicht en moet het verkeer omrijden. De werken zullen bij goede weersomstandigheden 5 dagen duren. 

Herstellingswerken R4 aan afrit naar N466 
Aan de afrit van de R4-Buitenring naar de Deinsesteenweg (N466) richting Drongen is het betonnen wegdek beschadigd. Het wegdek wordt opgebroken en vernieuwd. Daarna moet het beton gedurende 3 dagen uitharden en is er geen activiteit op de werf. De werken starten op maandag 6 juli en duren tot en met vrijdag 10 juli.

Hoe rijdt het verkeer?
De afrit van de R4-Buitenring naar de N466 richting Drongen gaat dicht. Het verkeer neemt de volgende afrit naar de N466 richting Gent/Blaarmeersen en volgt de omleiding. De fietsers op de R4 kunnen de werfzone passeren.

HERSTELLINGSWERKEN OP R4 IN GENT VANAF 6 JULI

Minder hinder
De aannemer werkt in de verkeersluwere zomervakantie. Hij werkt met snel uithardende beton om de uitvoeringstermijn zo kort mogelijk te houden.