Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken op Hundelgemsesteenweg (N444) in Merelbeke vanaf 17 januari

Herstellingswerken op Hundelgemsesteenweg (N444) in Merelbeke vanaf 17 januari

Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 17 januari met herstellingswerken op de Hundelgemsesteenweg (N444) ter hoogte van het kruispunt met de Waterstraat en de Gaversesteenweg in Merelbeke. Het verkeer op de steenweg richting Merelbeke-centrum wordt omgeleid. De werken zullen ongeveer twee weken duren.

Herstellingswerken aan kanten en boordstenen

In 2017 is het fiets- en voetpad heraangelegd. Sindsdien is vastgesteld dat sommige betonnen kantstroken/boordstenen tussen de Waterstraat en het kruispunt met de Gaversesteenweg schade vertonen. Tegelijk wordt een verzakt rijwegdeksel vernieuwd. Tijdens het uitharden van het beton zal er even geen activiteit te zien zijn op de werf. De werken zullen twee weken duren en zijn sterk weersafhankelijk. 

Verkeerssituatie

Het verkeer op de Hundelgemsesteenweg (N444) richting Gent kan langs de werfzone passeren. Het verkeer richting Merelbeke-centrum wordt omgeleid via de Waterstraat, de Oude Gaversesteenweg, de Gaversesteenweg en de Zwijnaardsesteenweg. Ook de fietsers richting Merelbeke-centrum rijden om via de Waterstraat en de Hukkelgemwegel. 

Alle info over deze werken staat ook op www.wegenenverkeer.be/Merelbeke