Overslaan en naar de inhoud gaan

herstellingswerken Ommegangstraat in Maarkedal en Ronse vanaf 3 juni

herstellingswerken Ommegangstraat in Maarkedal en Ronse vanaf 3 juni

Het Agentschap Wegen en Verkeer start op woensdag 3 juni met herstellingswerken in de Ommegangstraat (N425) in Ronse en Maarkedal. Voor de veiligheid en rijcomfort wordt het wegdek en ook de bermen op verschillende plaatsen hersteld. De aannemer werkt tussen de Kruisstraat (N60) en Savooistraat( N454) en alle verkeer moet omrijden. De werken zullen een anderhalve week duren.

Wat houden de werken in?

De Ommegangstraat heeft een tijdlang dienst gedaan als omleidingsweg. Door het drukke verkeer is het wegdek en zijn ook sommige bermen beschadigd. Op woensdag 3 juni start de aannemer met de herstellingen van het wegdek en worden ook de bermen opnieuw aangelegd en genivelleerd. De werfzone loopt tussen de Kruisstraat (N60) en de Savooistraat (N454). 

Verkeerssituatie

De Ommegangstraat gaat dicht. Alle verkeer rijdt in de beide richtingen om via de Kruisstraat (N60b), Broeke (N48b), Ninovestraat (N48), Savooistraat  en Nitterveldstraat (N454). Het vrachtverkeer wordt omgeleid via de Kruisstraat (N60b), Broeke (N48b), Ninovestraat (N48) en de Koekamerstraat. Fietsers kunnen langs de werfzone passeren.

 

Alle info over deze werken lees je op www.wegenenverkeer.be/Ronse