Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken in Geraardsbergen vanaf 12 mei

Vanaf dinsdag 12 mei voert het Agentschap Wegen en Verkeer herstellingswerken uit op de Guilleminlaan (N496) ter hoogte van het kruispunt met de Edingsweg (N495) in Geraardsbergen. Tijdens deze werken kan het verkeer in de richting van het centrum door, het verkeer in de andere richting zal een omleiding moeten volgen. De werken duren enkele dagen. Alle nodige veiligheidsmaatregelen worden strikt toegepast, zodat er op een veilige en verantwoorde manier kan gewerkt worden.Wat doen we?

De aannemer herstelt het wegdek aan het kruispunt met de Guilleminlaan (N496) en Edingseweg (N495) in Geraardsbergen. Op de plaats van de verzakking komt er nieuw asfalt. De werken duren één week. De aannemer start op dinsdag 12 mei en als de weersomstandigheden meezitten, zijn de werken klaar na twee dagen.

Hoe rijdt het verkeer?

Het kruispunt wordt éénrichtingsverkeer. Het verkeer richting Geraardsbergen centrum kan door. Het verkeer dat naar de Edingseweg (N495) wil, moet rond rijden via het centrum en de Astridlaan (N42). Fietsers en voetgangers kunnen door in beide richtingen.  

Aannemer volgt veiligheidsvoorschriften

De aannemer zorgt ervoor dat maatregelen rond hygiëne en social distancing gerespecteerd worden zodat de werknemers in veilige omstandigheden kunnen werken.