Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken Frans-Vlaanderenweg Poperinge vanaf 20 februari

Herstellingswerken Frans-Vlaanderenweg Poperinge vanaf 20 februari

Vanaf maandag 20 februari start het Agentschap Wegen en Verkeer met herstellingswerken aan het wegdek op de Frans-Vlaanderenweg (N38) in Poperinge,  dit vanaf de ring van Poperinge (R33) tot aan het Abelestationsplein. Er zullen herstellingen worden uitgevoerd op vijftien plaatsen op het wegdek, dit over een afstand van vier kilometer. De werken op de Frans-Vlaanderenweg (N38) zullen, onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden, zo’n vier weken duren. Tijdens de duur van de werken zal de weg volledig worden afgesloten en wordt een omleiding voorzien via de Abeelseweg (N333).

Er waren in het verleden al eerder problemen met de staat van het betonnen wegdek op de Frans-Vlaanderenweg (N38) in Poperinge. Maar omdat de N38 op een veelgebruikte route ligt voor zwaar en uitzonderlijk vervoer, dringen nieuwe herstellingswerken zich opnieuw op.

Hinder

Tijdens de werken, die in normale weersomstandigheden en afhankelijk van wijzigingen in de planning, duren tot vrijdag 24 maart, zal de Frans-Vlaanderenweg (N38) volledig worden afgesloten. Het verkeer zal worden omgeleid via de Abeelseweg (N333) en de Abelestationsstraat.

Meer weten?

Actuele informatie over het project vindt u op wegenenverkeer.be/poperinge.