Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken fietspad Antwerpsesteenweg ter hoogte van Visitatiestraat

Herstellingswerken fietspad Antwerpsesteenweg ter hoogte van Visitatiestraat

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert vanaf maandag 10 augustus tot woensdag 19 augustus herstellingswerken uit aan het fietspad langs de Antwerpsesteenweg (N70a) ter hoogte van de zijstraat Visitatiestraat (kant oneven huisnummers). Door het herhaaldelijk loskomen van de klinkers op dit deel van het fietspad, wordt dit heraangelegd in beton. Er is een lokale omleiding voor fietsers en autoverkeer. De timing van deze werken is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Wat houden de werken in?

Zowel het deel van het fietspad langs de Antwerpsesteenweg (N70a) ter hoogte van de Visitatiestraat, als een deel van het plateau in de Visitatiestraat worden heraangelegd in beton. 

Verkeerssituatie

Fietsers langs de Antwerpsesteenweg worden ter hoogte van het pleintje lokaal omgeleid omheen de werken. Fietsverkeer van en naar de Visitatiestraat is nog steeds mogelijk, met een lokale omleiding langs de werfzone. 

Auto's kunnen vanaf de Antwerpsesteenweg de Visitatiestraat niet meer in of uit rijden en dienen om te rijden langs de Halvemaanstraat. In de Visitatiestraat wordt, tussen de Antwerpsesteenweg en het Campo-Santoplein, het eenrichtingsverkeer tijdelijk opgeheven ten bate van plaatselijk tweerichtingsverkeer. Autoverkeer langs de werfzone op de Antwerpsesteenweg is mogelijk, mits wat vertraging. 

Alle info over deze werken kunt u nalezen op www.wegenenverkeer.be/gent