Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingswerken aan inrit winkelcentrum op N47 in Lebbeke

Herstellingswerken aan inrit winkelcentrum op N47 in Lebbeke

Op maandag 10 augustus start het Agentschap Wegen en Verkeer met aanpassingswerken aan het winkelcentrum aan de Brusselsesteenweg (N47) in Lebbeke. Voor de veiligheid en het wegcomfort wordt de inrit aangepast. Ook de greppels worden onder handen genomen. Alle verkeer kan langs de werfzone maar moet rekening houden met hinder. De aanpassingswerken zullen drie weken duren.

Wat houden de werken in?

De aannemer werkt op de Brusselsesteenweg (N47) ter hoogte van het winkelcentrum in Lebbeke. Hij herstelt het wegdek van de inrit en ook de greppels worden heraangelegd.  Deze ingrepen zorgen voor meer veiligheid (minder opspattend water) en meer wegcomfort. De werken duren drie weken.

 

Verkeerssituatie

Het verkeer richting Dendermonde rijdt op de andere weghelft langs de werfzone. Het winkelcentrum blijft bereikbaar, maar er is een gemeenschappelijke in- en uitrit. Tijdens de werken kan het verkeer enkel het winkelcentrum uitrijden richting Dendermonde. Het verkeer richting Brussel wordt omgeleid via het industriepark D'Helst en de Korte Minnestraat. Fietsers en voetgangers kunnen langs de werfzone.

Meer info op www.wegenenverkeer.be/Lebbeke