Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstellingen aan rotonde N47 in Dendermonde op 6 en 7 juli

Herstellingen aan rotonde N47 in Dendermonde op 6 en 7 juli

Op dinsdag 6 en woensdag 7 juli voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingen uit op de rotonde Leopoldlaan (N47) in Dendermonde. Het verkeer richting Mechelse Poort zal een omleiding moeten volgen. De werken duren twee dagen. Het agentschap kiest bewust voor deze verkeersluwere periode (zomervakantie) om deze hinderlijke werken uit te voeren. 

Wat houden de werken in?
Voor de veiligheid herstelt de aannemer het wegdek in asfalt tussen de rotonde Leopoldslaan (N47) en het monument Brusselse Poort in Dendermonde. Om veilig te kunnen werken gaat de afslagstrook naar de Mechelse Poort volledig dicht. De werken duren twee dagen. Asfaltwerken zijn sterk weersafhankelijk en de planning kan nog wijzigen.

Verkeerssituatie
Het doorgaand verkeer richting Mechelse Poort zal moeten omrijden en rijdt via de Rijksweg (N41) en de Mechelsesteenweg (N17). Het verkeer dat naar het centrum van Dendermonde wil rijden kan dit via de Brusselsestraat. Het zwaar verkeer (+3,5 ton) rijdt ook om via de N41 en N17.  De fietsers en voetgangers kunnen de werfzone passeren.