Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstelling wegdek op turborotonde aan Euro-Silo

Herstelling wegdek op turborotonde aan Euro-Silo

R4/N424 - GENT

Na een ongeval begin dit jaar werd het wegdek op de turborotonde bij Euro-Silo (R4/N424) beschadigd. Het Agentschap Wegen en Verkeer zal het beschadigde rijvak herstellen op woensdag 14 en donderdag 15 augustus. Verkeer rijdt over verminderde rijvakken, maar alle bewegingen op de rotonde blijven mogelijk.

Herstelling rijvak

Bij een ongeval met een gekantelde vrachtwagen begin 2024 raakte de rijweg op de turborotonde bij Euro-Silo (R4/N424) beschadigd. Het beschadigde rijvak wordt nu hersteld. Aansluitend worden er ook markeringswerken uitgevoerd. De werken starten op woensdag 14 augustus om 4u en zullen klaar zijn op donderdag 15 augustus, ook om 4u.

Rotonde blijft open

Alle bewegingen op de rotonde blijven mogelijk, maar ter hoogte van de werfzone zal slechts één rijvak beschikbaar zijn. Zo zal verkeer komende van de R4 Oostakker op de rotonde op één rijvak rijden in plaats van drie. Verkeer komende van de R4 Zelzate richting Oostakker rijdt tijdens de werken op één rijvak in plaats van drie en richting Dampoort rijdt het verkeer op één rijvak in plaats van twee.