Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstelling wegdek op de Nederzwalmsesteenweg (N435) in Kruisem

Herstelling wegdek op de Nederzwalmsesteenweg (N435) in Kruisem

N435 - KRUISEM

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert herstellingswerken uit op de Nederzwalmsesteenweg (N435) in Kruisem. Over een afstand van 100 meter wordt het huidige asfalt verwijderd en opnieuw aangelegd. De Omgangstraat is tijdens de werken afgesloten en er geldt een parkeerverbod in de werfzone. Het verkeer kan de werfzone passeren via tijdelijke verkeerslichten. De werken duren van 15 tot 20 april.

Vernieuwing wegdek

Het wegdek op de Nederzwalmsesteenweg (N435) in Kruisem is aan vernieuwing toe. Tussen huisnummers 66 en 76 wordt het huidige wegdek over een afstand van 100 meter verwijderd en opnieuw aangelegd. Er wordt gewerkt per rijrichting. De werken starten op maandag 15 april en duren volgens de huidige planning tot en met zaterdag 20 april 2024.

Tijdelijke verkeerslichten

De Omgangstraat is tijdens de werken aan beide kanten afgesloten. Het verkeer volgt een korte omleiding via nabijgelegen straten. Er geldt ook een parkeerverbod in de werfzone. Voetgangers kunnen steeds de werfzone passeren. Fietsers en gemotoriseerd verkeer kunnen de werfzone beurtelings passeren via tijdelijke verkeerslichten. Er geldt een snelheidsbeperking van 30 km/u.