Overslaan en naar de inhoud gaan

Herstel rijweg in asfalt langs Oosterzelesteenweg (N42) in Wetteren

Herstel rijweg in asfalt langs Oosterzelesteenweg (N42) in Wetteren

N42 / WETTEREN

Het Agentschap Wegen en Verkeer herstelt het wegdek op de Oosterzelesteenweg (N42). De putten worden weggewerkt voor een hoger rijcomfort vanaf de Oosterzelestraat tot aan de Oosterzelesteenweg 77, in de richting van Wetteren. Verkeer passeert de werfzone beurtelings over één rijstrook via tijdelijke verkeerslichten. De zijstraat, Oosterzelestraat, is tijdens de werken afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De werken duren van 28 tot 31 oktober.

Veiligheid weggebruiker

Het wegdek van de Oosterzelesteenweg (N42) richting Wetteren wordt aangepakt tussen de Oosterzelestraat en de Oosterzelesteenweg 77. Daar zijn momenteel putten die zorgen voor gevaarlijke situaties. Het wegvak wordt heraangelegd in asfalt om deze gevaarlijke situaties te vermijden en voor een hoger rijcomfort. De werken starten op maandag 28 oktober en duren volgens de huidige planning tot en met donderdag 31 oktober.

Zijstraat afgesloten

Voetgangers en fietsers kunnen steeds de werfzone passeren. Het gemotoriseerd verkeer kan de werfzone beurtelings passeren via tijdelijke verkeerslichten. De zijstraat Oosterzelestraat is afgesloten ter hoogte van de Oosterzelesteenweg. Plaatselijk gemotoriseerd verkeer volgt een omleiding via de Oude Heerbaan.