Overslaan en naar de inhoud gaan

Herinrichting bushaltes op Putsesteenweg (N15) in Bonheiden

Herinrichting bushaltes op Putsesteenweg (N15) in Bonheiden

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) zorgt vanaf maandag 27 maart voor een herinrichting van bushaltes ‘Bonheiden Boslaan’ op de Putsesteenweg (N15). De bushaltes worden toegankelijker gemaakt, zodat onder andere blinden en slechtzienden gemakkelijk de bus kunnen op- en afstappen. De werken duren tot en met vrijdag 7 april en zullen weinig hinder veroorzaken.

AWV streeft ernaar zo veel mogelijk bushaltes in Vlaanderen toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom worden de haltes op de Putsesteenweg heringericht zodat onder andere rolstoelgebruikers, blinden en slechtzienden vlot en veilig gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.

Werken duren 10 werkdagen, weinig hinder verwacht

De ingrepen aan de bushaltes vinden plaats van maandag 27 maart tot en met vrijdag 7 april. Tijdens het weekend is er geen werfactiviteit, maar blijft de werfzone afgesloten. De werken zullen weinig hinder met zich meebrengen. Fietsers die de werfzone willen passeren, volgen een omleiding via de Oude Baan – Boslaan. Oversteken kan aan het lichtengeregelde kruispunt met de Waversesteenweg. Het gemotoriseerd verkeer kan beurtelings steeds doorrijden op de N15 via tijdelijke verkeerslichten. Het openbaar vervoer rijdt volgens de normale dienstregeling.

Meer info

De werken zijn afhankelijk van het weer. Bij regenweer bestaat de kans dat de huidige planning wijzigt. De meest actuele info is steeds beschikbaar via de website www.wegenenverkeer.be/bonheiden.