Overslaan en naar de inhoud gaan

Heraanleg Steenweg Deinze (N35) vanaf 30 november

Heraanleg Steenweg Deinze (N35) vanaf 30 november

Vanaf maandag 30 november werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op Steenweg Deinze (N35) in Nazareth. De aannemer vernieuwt het wegdek in asfalt op de steenweg. Tegelijkertijd wordt het fietspad aan het kruispunt met 's Gravenstraat (N437) heraangelegd.  Het verkeer wordt beurtelings geregeld met tijdelijke verkeerslichten. De werken zullen bij goede weersomstandigheden 3 weken duren. 

Nieuw asfalt aan kruispunt 
De aannemer vernieuwt het asfalt op de Steenweg Deinze (N35). Ook het fietspad van de 's Gravenstraat wordt heraangelegd. Voor het wegcomfort en de veiligheid van de fietsers worden de klinkers vervangen door beton. De werfzone loopt over een 150 meter. De werken starten op maandag 30 november en duren tot midden december.

Hoe rijdt het verkeer?
Het verkeer op de Steenweg Deinze (N35) wordt beurtelings geregeld via tijdelijke verkeerslichten. De 's Gravenstraat (N437) wordt tijdelijk afgesloten van de N35. Het verkeer dat van de s' Gravenstraat naar de N35 wil richting Oudenaarde rijdt om via de Drapstraat (N452) naar de N60 en de N35. Fietsers (met de fiets aan de hand) kunnen de werfzones passeren.

Alle info over deze werken op www.wegenenverkeer.be/Nazareth.