Overslaan en naar de inhoud gaan

Heraanleg fietspaden langs N46 in Herzele vanaf 28 september

Heraanleg fietspaden langs N46 in Herzele vanaf 28 september

Op maandag 28 september start het Agentschap Wegen en Verkeer met de heraanleg van de fietspaden langs de N46 tussen het kruispunt Vierwegen tot net voorbij de kerk van Hillegem. Voor de veiligheid en het rijcomfort komt er een nieuwe asfaltlaag op de fietspaden langs beide zijden van de Provincieweg (N46) in Herzele. Het verkeer richting Zottegem kan langs de werfzone passeren. Het verkeer richting Aalst en fietsers rijden om. De werken gebeuren in twee fasen en zullen ongeveer een maand duren. 

Ruim 3 km nieuwe fietspaden
Op maandag 28 september start de aannemer met het vernieuwen van de betonnen fietspaden op de Provincieweg (N46) in Herzele. Vanaf het kruispunt Vierwegen tot net voorbij de Kerk van Hillegem krijgen de fietspaden langs beide zijden van de weg een nieuwe asfaltlaag. Ook de putdeksels in de fietspaden worden vernieuwd. De aannemer legt ruim 3 km fietspaden aan voor de veiligheid en een beter rijcomfort van de fietsers. Deze werken zullen klaar zijn tegen midden oktober. 

Verkeerssituatie 
Het verkeer op de Provincieweg (N46) richting Zottegem rijdt langs de werfzone. Het verkeer richting Aalst wordt omgeleid via de Europaweg (N42), Leenstraat, Hoogstraat, Stationsstraat en zo terug naar de Provincieweg (N46). Fietsers rijden om in de beide richtingen via de Stationsstraat, Mergellaan, Ternatstraat en de Perrestraat. 

Alle info kan je nalezen op www.wegenenverkeer.be/Herzele

heraanleg fietspaden langs N46 in Herzele vanaf 28 september