Overslaan en naar de inhoud gaan

Heraanleg fietspaden Isabellalaan (N34) in Brugge vanaf 6 februari

Heraanleg fietspaden Isabellalaan (N34) in Brugge vanaf 6 februari

Op maandag 6 februari start het Agentschap Wegen en Verkeer met de werkzaamheden op het kruispunt van de Isabellalaan (N34) ter hoogte van de Jozef Verschaeveweg in Brugge. De werken moeten de verkeersveiligheid ter hoogte van het kruispunt gevoelig verbeteren. In normale weersomstandigheden duren de werken tot en met vrijdag 17 februari.

"Tijdens de werkzaamheden op het kruispunt van de Isabellalaan (N34) ter hoogte van de Jozef Verschaeveweg komt een bijkomende oversteekplaats voor fietsers", zegt Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters. "Daarnaast wordt de signalisatie aangepast, worden de rijstroken van 2x2 naar 2x1 teruggebracht en wordt er ook punctuele LED-verlichting geplaatst zodat overstekende voetgangers beter zichtbaar zijn. Tot slot worden ook enkele wegmarkeringen aangebracht", aldus nog Peeters.

Hinder

De werkzaamheden op de Isabellalaan (N34) brengen zeer beperkte hinder met zich mee. Zo zal de Straussbrug tijdelijk afgesloten worden en zal de Venetiƫstraat - een eenrichtingsstraat - tijdelijk draaien van richting voor de lokale bewoners.

Meer weten?

Actuele informatie over het project vindt u op wegenenverkeer.be/brugge.