Overslaan en naar de inhoud gaan

Grondig onderhoud N374: vanaf maandag wordt verkeer richting Knokke omgeleid

Grondig onderhoud N374: vanaf maandag wordt verkeer richting Knokke omgeleid

Wegen en Verkeer voert sinds begin maart een grondig onderhoud uit van de  Koolkerkesteenweg/Oostkerkestraat (N374) op het grondgebied van Damme en Knokke-Heist. Op verschillende locaties worden er beschadigde betonplaten van de rijweg en het fietspad hersteld of vervangen. Vanaf maandag 15 maart tot begin juni wordt de N374 afgesloten voor verkeer richting Knokke, er wordt een omleiding aangeduid via de Westkapelse Steenweg (N376).

Beschadigde betonplaten
De N374 in Damme en Knokke-Heist verkeert op verschillende plekken in slechte staat. Van maart tot juni voert Wegen en Verkeer een grondig onderhoud uit. Op verschillende locaties worden beschadigde betonplaten van het wegdek vernieuwd. Waar nodig worden ook de fietspaden aangepakt. 

Gewijzigde aanpak: verkeer richting Knokke wordt omgeleid
Vanaf maandag 15 maart wordt er gewerkt op tussen de Dudzelesteenweg en de N376. In vorige communicatie stond te lezen dat het verkeer in beide richtingen gebruik kan blijven maken van de N374. In overleg met de betrokken gemeentebesturen werd beslist de aanpak te veranderen. Tijdens de werken kan enkel het verkeer richting Brugge gebruik maken van de N374. Het verkeer richting Knokke moet tot het einde van de werken een omleiding volgen via de Dudzelesteenweg en de Westkapelse Steenweg/Dudzelestraat (N376).

Meer informatie over de werken vindt u op wegenenverkeer.be/damme en wegenenverkeer.be/knokke-heist