Overslaan en naar de inhoud gaan

Geplande weekendwerken op A12 in Willebroek schuiven minstens een week op

Geplande weekendwerken op A12 in Willebroek schuiven minstens een week op

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) had voorzien om dit weekend het wegdek van de A12 in Willebroek te vernieuwen tussen op- en afrit 8 Rupel-Kanaalzone en 7 Breendonk richting Brussel. Vandaag bereikte ons echter het bericht dat er bij de aannemer een corona-besmetting is vastgesteld. Uit voorzorg zullen alle medewerkers die in dezelfde ploeg als de besmette persoon werken een week in quarantaine gaan. Daardoor kunnen de geplande onderhoudswerken op de A12 dit weekend niet doorgaan. De volledige planning van deze laatste fase schuift daardoor minstens een week op.

Planning schuift wellicht week op
Zonder bijkomende onvoorziene omstandigheden en als het weer het toelaat, worden de werken aangevat in het weekend van vrijdagavond 16 oktober tot en met zondagavond 18 oktober op de rijstroken richting Brussel en in het daaropvolgende weekend van vrijdagavond 23 oktober tot en met zondagavond 25 oktober op de rijstroken richting Antwerpen.
 
AWV raadt aan om de website www.wegenenverkeer.be/A12 goed in de gaten te houden voor de laatste stand van zaken van de planning.