Overslaan en naar de inhoud gaan

Extra rijstrook voor de ovonde aan N32 Bruggesteenweg in Hooglede

Extra rijstrook voor de ovonde aan N32 Bruggesteenweg in Hooglede

Het Agentschap Wegen en Verkeer legt aan de oprit van de ovonde aan de Bruggesteenweg (N32) een extra rijstrook aan in de rijrichting van Roeselare. Weggebruikers kunnen zo veiliger voorsorteren. De werken starten op maandag 27 juni en duren volgens de planning twee weken. Het verkeer richting Roeselare rijdt om via de E403. 

Vlotte doorstroming op de ovonde

Met een extra rijstrook op de oprit wordt de rechterrijstrook gebruikt voor weggebruikers die de eerste afslag nemen richting de R32. Deze strook wordt ook gebruikt als busbaan. De linkerrijstrook wordt gebruikt voor weggebruikers die rechtdoor willen richting Roeselare of links richting de E403 willen afslaan.

Omleiding via de Koolskampstraat en E403

Vanaf maandag 27 juni volgt het het verkeer in de richting van Roeselare een omleiding. Vanaf de Bruggebaan (N32) slaan zij bij Lichtervelde linksaf naar de Koolskampstraat (N35). Via de E403 vervolgen zij hun weg tot aan de afslag naar de R32 richting Roeselare. Fietsers kunnen omrijden via de Gitsbergenstraat en Honzebrouckstraat. 

De werken starten op maandag 27 juni en duren, zonder slecht weer of andere onvoorziene omstandigheden, tot en met 15 juli (dus tot aan het zomers bouwverlof).

Alle actuele informatie vindt u op wegenenverkeer.be/hooglede.